Kyllingedeller, med kartoffeltærte og salat
Jeg er virkelig fortaler af rester!
Aftensmaden så sådanne ud og det gjorde frokosten dagen efter også - mums det var lækkert!
Fyldt med gode proteiner, kulhydrater og grønne sager til de aktive teenager.
Opskrift på kyllingedeller:
400 g. kyllingefars
1 æg
5 spsk. glf. havregryn
3 spsk. chiafrø
2 revet løg
salt og peber
Lad det stå i køleskabet i 30 min.
Brug 0,5 L god rapsolie og put det hele i en gryde. Form dine deller og steg dem til de er gyldne.
Opskrift på kartoffeltærte:
Kog 400 g aspargeskartofler
Svits 2 løg og bacon på en pande imens
1 revet squask
1 skåret porre
1 pose revet mozzarella ost.
Smør dit tærtefad med olie
Put dine kogte og skåret kartofler i bunden så de dækker godt
Læg løg, bacon, porre og spuash på
Bland 4 æg med et bære creamfraich 38% salt og peber
Hæld denne blanding obver tærten og kom tilsidst dit ost på toppen.
Bag det hele i 40 min ved 180 grader.
Seneste kommentarer