16-08-2016

Kyllingedeller, med kartoffeltærte og salat

Jeg er virkelig fortaler af rester!

Aftensmaden så sådanne ud og det gjorde frokosten dagen efter også - mums det var lækkert!

Fyldt med gode proteiner, kulhydrater og grønne sager til de aktive teenager.

Opskrift på kyllingedeller:

400 g. kyllingefars

1 æg

5 spsk. glf. havregryn

3 spsk. chiafrø

2 revet løg

salt og peber

Lad det stå i køleskabet i 30 min.

Brug 0,5 L god rapsolie og put det hele i en gryde. Form dine deller og steg dem til de er gyldne.

 

Opskrift på kartoffeltærte:

Kog 400 g aspargeskartofler

Svits 2 løg og bacon på en pande imens

1 revet squask

1 skåret porre

1 pose revet mozzarella ost.

Smør dit tærtefad med olie

Put dine kogte og skåret kartofler i bunden så de dækker godt

Læg løg, bacon, porre og spuash på

Bland 4 æg med et bære creamfraich 38% salt og peber

Hæld denne blanding obver tærten og kom tilsidst dit ost på toppen.

Bag det hele i 40 min ved 180 grader.