04-08-2016

Glutenfrie myslibar helt uden sukker og med kun lidt fedtstof - samt salat "to go"

Hverdagen er i gang for to af mændene her i huset, og derfor skal de jo tankes op med gode sager - for det er eftersigende hårdt, at starte op efter 3 ugers ferie.

Her er bagt super nemme mysilbar men jeg har tænkt lidt på mig selv. Da jeg jo er begyndt at tænke mere over, hvad der kommer ind i munden, så ville jeg gerne lave en myslibar, som ikke var proppet med sukker og fedtstof.

Disse er sunde og lækre!

Salaten er på glas - lav dem med de lækkerier du ønsker. Hæld dressing i bunden og blot vend glasset når det skal spises. Det er hurtigt at lave, super lækkert og frisk når det skal spises og så får du en sund og energirig frokost!

Opskrift på myslibar:

180 g. glutenfri havregryn

60 g. kokosolie

75 g vand - blad dette godt rundt i dun røremaskine

Tilsæt:

2 spsk chiafrø

40 g. tranebær

40 g. solsikkekerner

30 g. græskarkerner

40 g. hørfra

12 stk. dadler - de gode du kan købe i pakkerne i supermarkerne

Det hele skal røres rigtig godt rundt og få en ensartede masse.

Tryk massen ned i en firkantede form, hvori du har bekladt den med bagepapir.

Den skal have ca. en tykkelse på 1 cm.

Bag den 20 min ved 200 grader

Tag den ud og skær dine stykker ud.

Vend den derefter om på dne anden side og bag igen 20 min.

De er rigtig gode så måske du lige så godt kan lave dobbeltportion med det samme!