02-08-2016

Lækker glutenfri havre sandwichbrød og lækker simpel pastasalat

Madpakker er ikke noget jeg er vild med. Her i huset skal ungerne selv lave dem og derfor er det faktisk lidt svært for mig at gå i gang med denne kategori.Cool

Marius blev den heldige vinder af denne madpakke, så håber, at han i den grad nød den i løbet af dagen på arbejde.

Der er flere af jer, som har efterspurgt opskriften på pastasalaten, så den kommer til sidst i indlægget.

Pastasalaten er pakket i de top-lækre madkasser fra yummiiyummii - se nærmere på deres FB side som netop hedder dette. De kan købes online og er bare for lækre. Der kommer flere foreslag til hvordan du kan bruge deres produkter i den kommende tid.

Opskrift på havre sandwichbrød:

5 æg piskes rigtig godt sammen, ca 3-5 min

1 dl rismælk

40 g. cremfraich 38% - andet mælkeprodukt kan også gøre det

3 spsk. loppefrøskaller (lad det stå i ca. 5-10 min.)

3 tsk. bagepuvler

1 tsk. salt

60 g. mandelmel

100 g. glutenfri havremel

Det hele blandes godt og fyldes i din form. Drys sesamfrø på toppen.

Hvis du hellere vil have boller, kan du fint lave dette istedet.

Bages ved 200 grader i ca. 50 min.

Jeg rister det dagen efter inden jeg laver sandwich af skiverne.

Pastasalat:

Her havde jeg blot taget resterne i køleskabet og gjort det ret simpel.

Kogte pasta

Pesto - det kan være den du elsker, her i huset er det basilikumpesto

Friske danske tomater

Røget laks som jeg havde skåret ud i mindre stykker

Håber det smager!