14-07-2017

Glutenfri mazarinkage - smelter på tungen...

Ferietid er også kagetid her i familien og alle sætter stor pris på de lidt mere gammeldags kager :)

Denne skønne mazarinkage kan man lave blot som den er, men man kan nemt tilsætte forskellige bær og frugter som man lyser.

Jeg vil selv igang med at eksperimentere med en nødde-karamelbund, opskriften får i selvfølgelig, hvis resultatet bliver godt - det tror jeg det gør!

Opskrift:

Pisk 4 æg

200 g sukker

vaniliekornene fra en god vaniljestang - det hele piskes luftigt og sukkerhvidt

300 g god marcipan rives eller skæres fint ud

200 g smør - bland marcipan og smør sammen til en jævn masse.

2 tsk. bagepuvler

180 g malede mandler vendes i den samlede masse.

Bages ved 185 grader i ca. 40 min.

Drys flormelis over eller mørk chokolade - det er dit valg!