28-01-2017

Glutenfri og vegansk chokolade konfekt brownie

Helt igennem en super lækker brownie, som er lavet på sunde sager og smager fuldstændig fantastisk!

Den er ret nem at bage - tager ikke lang tid, og kan opbevares i køleskabet i en del dage. God til at fryses og tages op, hvis man gerne vil have lidt i gemmeren til gode tider!🙂

Opskrift:

2 modne bananer

10 dadler

1 espresso

40 g. kartoffelmel

50 g mandelmel

40 g. kakao

100 g. hakkede mandler

100 g mørkt chokolade

75 g. kokossmør

2 tsk. bagepuvler

knivspids salt

Det hele røres godt sammen på din maskine. Tag din form og hæld massen op i formen som er beklædt med bagepapir.

Drys hakkede mandler eller hasselnodder over kagen.

Bages i 45 min. ved 165 grader

Smelt ca. 60 g mørk chokolade og hlæd det ud over kagen når den kommer ud af ovnen. Lad den stå og køle af inde du sætter tænderne i, hvis du kan.🙂

Jeg opbevarer mine stykker i køleskabet, da jeg godt kan lide den bliver ligesom konfekt. men frys eller gør med den, hvad du ønsker!