28-01-2017

Glutenfri og vegansk chokolade konfekt brownie

Helt igennem en super lækker brownie, som er lavet på sunde sager og smager fuldstændig fantastisk!

Den er ret nem at bage - tager ikke lang tid, og kan opbevares i køleskabet i en del dage. God til at fryses og tages op, hvis man gerne vil have lidt i gemmeren til gode tider!Cool

Opskrift:

2 modne bananer

10 dadler

1 espresso

40 g. kartoffelmel

50 g mandelmel

40 g. kakao

100 g. hakkede mandler

100 g mørkt chokolade

75 g. kokossmør

2 tsk. bagepuvler

knivspids salt

Det hele røres godt sammen på din maskine. Tag din form og hæld massen op i formen som er beklædt med bagepapir.

Drys hakkede mandler eller hasselnodder over kagen.

Bages i 45 min. ved 165 grader

Smelt ca. 60 g mørk chokolade og hlæd det ud over kagen når den kommer ud af ovnen. Lad den stå og køle af inde du sætter tænderne i, hvis du kan.Smiler

Jeg opbevarer mine stykker i køleskabet, da jeg godt kan lide den bliver ligesom konfekt. men frys eller gør med den, hvad du ønsker!