10-01-2017

Glutenfri knækbrød med spinat og sød chili - virkelig velsmagende

Januar er = med sundhedstid, og det er det også for mig. Dog har jeg valgt at sunde januar skal være sunde 2017. Ja, jeg tror på, at sige det højt, og sundhed for mig er mange ting...Cool

Men disse lækre sunde knækbrød, er en super lækker snack til mellemmåltidet. I dag har Mathilde haft dem med i skole, og flere af hendes kammerater har nydt godt af de lækre knækbrød.

Så bag med sundhed, og spis og nyd!

Opskrift:

Denne opskrift har et reduceret olieindhold, men de er virkelig knasende og sprøde!

Super nemme og hurtige at lave. God som snack i madpakken - ungerne elsker dem!

Opskrift:

60 ml. sød chili olie

en stor håndbuld frisk spinat som blendes med din stavblender. det bliver til en helt grøn masse, som du vender i resten af ingredienserne

240 ml. vand

 2 spsk. chiafrø

1 dl. hørfrø

1 dl. græskarkerner

0,5 dl, solsikkekerner

1 dl. fuldkornsrisflager

1. dl havregryn

1 tsk. salt

ca. 4 store spsk. fuldkornsrismel

Bland det hele godt sammen, og rul det ud mellem 2 stykker bagepapir. De skal være ret tynde. Skær dem op inden bagning. Jeg trykker mine ud med et glas, men det er mere fordi, jeg godt kan lide dem runde. Du kan blot skære dem ud som du ønsker.