16-12-2016

Glutenfri gigantisk marcipanbrød

Glædelig 16. december

Alt behøver ikke være med sved på panen og helt fra bunden.

Ved mange af jer har en hektisk tid, så lidt hurtigt godt og alligevel HOMEMADE.

Med dette gigantiske marcipanbrød, bliver alle glade og der er til mange gæster i sådan en omgang!Cool

Opskrift:

500 g marcipan - køb det bedste, det smager bare bedst!

300 g. nougat

Rul marcipanen ud i noget film (det bliver lettere at rulle dit marcipanbrød til slut) Det skal være ret tyndt.

Skær din nougat ud og put det oven på din marcipan.

Tag et stykke film og rul oven på marcipanen, så det ligesom bliver i et med din marcipan.

Rul det nu stramt sammen og du får en kæmpe roulade, hvor marcipan og nougat spiller flot sammen.

Skær enderne af, så den afsluttes flot.

Overtræk den med mærk god chokolade og pynt dem med hvad du elsker. jeg smutede nogle mandler og skar dem i stykker og dryssede på toppen.

Så er der frisk lavet julemarcipan til alle i weekenden!