15-12-2016

Glutenfri rustik havrebrød med julestjerne

Glædelig 15. december

Lækkert brød til både madpakke og morgenmaden.

Smager virkeligt dejligt og har det rustikke look .Cool

Hyggeligt med stjernen på toppen, så kommer vi da i julestemning!

Opskrift:

4 dl. lunken vand

50 g. gær

60 g pudderskukker

20 g loppefrøskaller

15 g chiafrø - lad det hele stå i 5 min.

70 g havregryn

1 tsk. salt

100 g. mandelmel (jeg laver altid mit eget fra hele mandler)

80 g. rismel

50 g. havremel

Rør det hele godt sammen. Vend det ud på en bageplade, og form det rundt. Du må gerne gøre det mere høj-rundt, da det flader ud når det hæver. Drys havregryn på toppen og skær derefter din stjerne eller kryds med en skarp kniv i toppen.

Sæt til hævning i 60 min.

Bages ved 200 grader i 80 min.