12-12-2016

Glutenfri julestjerne-brød med stjernanis - smager STJERNE godt!

Glædelig 12 december

12 dage til juleaften.Hjerte

Det er en skøn tid med kærlighed og masser af komsammen for mit vedkommen. Jeg elsker december, og derfor giver jeg også med mine opskrifter tilbage til alle jer, som følger med og nyder dem.

Opskrift:

4 dl lunkenvand

50 g gær

60 g puddersukker

25 g chiafrø

20 g loppefrøskaller - lad det stå i 5 min.

70 g hirseflager

1 tsk. salt

50 g majsmel

100 g fuldkonsrismel

Rør det hele godt sammen og form det til et rund brød, og put det på din bageplade med det samme. Skær et kryds - stjerne og sæt 4 stjerneanis i brøddet. Det giver smag når det bages, og drys med rismel tilsidst.

Lad det hæve i ca. 75 min.

Bages ved 220 grader i ca 75 min.