09-12-2016

Glutenfri sandwichbrød med feta og frisk rosmarin

Glædelig 9. december

Her i den søde juletid kan man godt få lyst til noget helt normalt - noget der ikke smager af kanelSmiler
 stort

Derfor får i denne opskrift på et skønt og velsmagende sandwich-brød med lækker feta og rosmarin. Håber i også har lyst til en almindelig "jule-opskrift"

Opskrift:

5 dl. lunken vand

60 g smeltet smør

50 g. gær

2 æg

30 g. loppefrøskaller - lad disse ingredienser stå i ca. 5 min.

1 tsk. salt'

2 spsk. chiafrø

100 g. kartoffelmel

100 g. majsmel

100 g. rismel (fuldkorn)

200 g. feta

1 lille håndfuld rosmarin

Det hele blandes godt sammen og røres i ca. 5 min.

Put din dej ned i en firkantede form som er betrukken med bagepapir

Hælp olie, rosmarin og salt på toppe hvis du ønsker det - giver en dejlig smag

Lad det hæve i 60 min.

Bages ved 220 grader i 30 min.