05-12-2016

Glutenfri jule-kanelknækbrød

Glædelig 5. december

Mandag, også må vi vist hellere være lidt sunde igen, efter en weekend med lidt for meget juleri, hvis man kan få det...{#smileys123.tonqueout}

Disse sunde knækbrød har stadig et tvist af jul, med den dejlige kanelsmag.

Super nemme og hurtige at lave. God som snack i madpakken - ungerne elsker dem!

Opskrift:

60 ml. olie

240 ml. vand

0,5 dl. chiafrø

0,5 dl. hørfrø

0,5 dl. græskarkerner

0,5 dl, solsikkekerner

2,5 dl. fuldkornsrismel

2 tsk. kanel

1. dl havregryn

0,5 dl pofiber

Hvis du ønsker mere kanelsnag, så drys kanelsukker på toppen af dine knækbrød - smager dejligt!

Bland det hele godt sammen, og rul det ud mellem 2 stykker bagepapir. De skal være ret tynde. Skær dem op inden bagning.

Jeg valgte denne gang at stikke dem ud, så de blev flotte runde, men det er helt op til dig!

Bages ved 150 grader i 60 min.