02-12-2016

Glutenfri vaniljekranse - sprøde og velsmagende!

Glædelig 2. december

Vaniljekransene er indbegrebet med julens glæder!

I vores lille hjem elsker vi alle denne lille søde sag. Det er altid de julesmåkager, som forsvinder først, og derfor ender jeg tit med at bage dem op til 2 -3 gange i løbet af julemåneden.

Denne opskrift er dejlig nem, brug blot dit smør fra køleskabet og tilsæt alle ingredienserne og du er klar til at lave dine kranse.

Opskrift:

300 g smør

200 g. sukker

1 æg

Kornene fra en vaniljestang - skrab den godt!

3 spsk. vanilje sukker

100 g. kartoffelmel

100 g. majsstivelse

300 g. fint rismel

Det hele røres sammen til du har en ensartet massse. Og du kan gå i gang med det samme med at lave dine vaniljekrans

Jeg laver mine på min røremaskine, da jeg har denne funktion. Du kan ikke sprøjte denne ud i en sprøjtepose, som der er nogle opskrifter man kan ved.

Bages ved 200 grader i ca. 8-10 min - de skal være gyldne ikke for mørke!

Rigtig glædelig 2. december