17-11-2016

Glutenfri julemagi RAW-konfekt-bar helt uden sukker

Glædelig 14. december

Julen nærmer sig og her i huset er julen i fuld sving.Hjerte

I dag har jeg lavet disse super lækre RAW-jule-konfekt-magi-bar med guldstøv.

De smager så skønt, at jeg selv har været i kagedåsen 2 gange for at hente mere, så lav kun disse, hvis det er ok at smovse.

Opskrift:

20 dadler

100 g mandler - kør det hele godt sammen på din røremaskine

tilsæt resten:

2 spsk kakao

saften fra 1 mandarin

50 g hørfrø

50 g. græskarkerner

2 spsk. chiafrø (kan undlades)

1 tsk. vaniljepuvler

2 tsk. kanel

1 tsk. stødt nelliker

Det hele bliver til en slags konfektmasse, som du nu skal putte i et fad som er beklædt med en frostpose. På denne måde kan du nemt få din masse op igen, når den er afkøles med chokoladen.

Din masse skal være ca. 0.5-1 cm. tyk. Glat overfladen og sæt den på køl.

Smelt 200 g. mørk god chokolade over vandbad.

Put den smeltede chokolade oven på din konfektmasse og stil det på køl. Jeg dryssede med lidt guldstøv, men det er op til dig selv, hvad du ønsker som pynt.

Konfektmassen skæres op efter ca. 45 min.

Derefter sættes konfekten på køl, og nydes som en kold lækker sund snack.

Glædelig jul, det må man godt sige her hos os, hvor julenisserne er begyndt at komme frem fra deres skjul. Smiler stortVildHjerte