09-11-2016

Glutenfrie bounty uden sukker - smager bedre end dem man køber!

Jeg er uden sukker i tiden og det er godt for mig. Hvor meget er "intet sukker" for mig så i virkeligheden... Ja , jeg nyder indimellem lidt mørk chokolade, det må jeg nemlig gerne :)

Så derfor er de velkendte bounty blevet lavet som en lille aftensnack, og de gør altså ingen skade, når man nøjes med et styk - det kan bare være svært at nøjes... SMILER!

Opskrift:

Brug alt det fede kokosmælkefedt der ligger på toppen i en dåse kokosmælk

Put det i en gryde og varm op ved svag varme

Tilsæt 2 spsk. kokosolie

ca. 100 g. kokosmel

2 spsk kokossukker (behøves ikke)

Lad det hele smelte sammen til en jævn masse.

Film en firkantede form og put din kokosmasse deri

Sæt den i fryseren i ca. 1 time - den skal være helt kold og hård

Smelt 85% god chokolade, ca 150-200 g.

Skær dine kolde bountybar ud og dyb dem i din tempereret chokolade

Sæt dem på køl igen og nyd 1, 2, 3, 4 stykker til din dejlige kaffe:)