31-10-2016

Glutenfrie koldhævede gulerodsboller med græskar

Super nemt, smager så skønt med både pålæg, ost eller bare dejlig lækker kold smør!

Jeg elsker når det ikke tager mere end 10 min. at lave dejen, sætte den på køl til dagen efter og inden du ser dig om dufter hele huset af friskbagt morgenbrød.Cool

Opskrift:

8 dl. vand

20 g. gær

50 g. pofiber

1 spsk. hoinniong. Lad det stå i 5 min.

1 spsk salt

150 g. kartoffelmel

50 g. græskarkerner

150 g. revet gulerod (Jeg havde købt gulerødder som var revet fra Rema, de indeholder ikke så meget væske og virker derfor rigtig godt)

120 g. havremel

150 g. fuldkornsrismel

Sæt dejen på køl til dagen efter.

Tag dejen ud og lave dine boller eller brød. Lad det hæve i ca. 45-60 min.

Bages ved 200 grader i ca. 50 min.

Jeg fik 6 jumbo muffin boller og 1 franskbrød ud af denne portion