27-09-2016

Glutenfri boller med æbler, kanel og kardemomme - MUMS!

Det er jo æble sæson, og de bliver brugt flittigt herhjemme til alt muligt.

Her er æblerne puttet i en lækker bolle, krydret med kanel og kardemomme. Smager super lækkert og de blev vildt sprøde!

Opskrift

8 dl. lunken vand

50 g. gær

2 spsk. sirup (eller sukker)

30 g. loppefrøskaller

2 spsk. chiafrø -lad det hele stå i 5 min og gelere

Hak 1-2 æbler i små tern

Put æblerne ned i massen

1 spsk. kanel

1 spsk. kardemomme

1 spsk. salt

2 spsk. kokosfibre

2 spsk. kokos

100 g. meizena

100 g kartoffelmel

140 g rismel

Rør det hele godt sammen og lad det hæve 1 time

Put lidt smør på din bageplade, eller i dine forme. Put dejen i formen eller på pladen med 2 skeer - det er så nemt.

Bages ved 220 grader i 30 min.