22-09-2016

RAW - sukkerfri bar med kerner og nødder

Jeg er solgt!

De er så lækre og lige meget hvem, der bliver budt med på smagen, så er det den samme kommentar hver gang: "Nøjjjjj, hvor er de fantastiske!

Der er ikke meget mere at sige end: "Lav dem"!

De skal slet ikke bages, og tager defor ingen tid at lave ca. 10 - 15 min, og så er du sikret en lille smagslykke, hver gang du nyder.Smiler stort

Opskrift:

15 dadler - brug de gode fedtet du selv tager stenene ud af.

100 g. mandler - bare smidt dem hele ned i røremaskinen, de skal nok dele sig

75 g. tranebær

50 g. glutenfri havregryn

50 g. græskarkerner

50 g. solsikkekerner

50 g. gule/mørke hørfrø

1 espresso (kan undlades

Det hele køres rigtig godt på din maskine, og du ender med at få en lidt fedtet masse.

Tag et stykke bagepapir i bunden af den form du ønsker. Jeg synes at selve massen skal være ca 1,5 cm tyk. Stil det hele på køl. Skær dine bar ud inden af den mørkechokolade er fuldstændig kold, men stadig kold nok til at få et fint snit.

Kom 200 g. smeltet chokolade på toppen - her kan man godt nøjes med 100 g. hvis man ikke vil have et for tykt lag