14-09-2016

Glutenfri RAW nødde-bar. SUND - ingen tilsat sukker

Da jeg jo tænker lidt på at skulle smide lidt kilo, så bliver man jo også nødt til at tænke over hvad der er man putter ind i munden.Cool

Sådan er det, men ind imellem, så har jeg også behov for at nyde. Jeg nyder nu på den sunde måde. De her RAW-nøddebar er så lækre, at man gerne vil have mere. Men det fantastiske ved dem er at de er så mættende at man ikke behøver mere!

Opskrift:

150 g. dadler

100 g mandler

Køres rigtig godt på din rørmaskine. Du skal ikke hakke mandlerne, det klare din maskine for dig, men giv massen ca. 3-4 min så det tilsidst er en fast masse.

Tilsæt:

150 g. græskarkerne

100 g. solsikkekerner

2 spsk. chiafrø

1 håndfuld tranebær

ca. 5 spsk hørfrø

ca. 5 spsk. havregryn

I denne portion tilføjede jeg en espresso - ville gerne have kaffesmag, men det bestemmer man selv.

Smelt ca. 200 g. god mørk chokolade.

Jeg former en lille bar i hånden. Man skal trykke massen lidt sammen, da det godt kan smuldre lidt.

Stil evt. dine bar på køl inden du vender dem i dit smeltet chokolade.

Drys evt. med noget pynt på toppen - det er så indbydende!

Dette er en ret stor portion, men de forsvinder også hurtigt herhjemme! Cool

Pas på - du bliver afhængig...