09-09-2016

Glutenfri chokoladeboller - helt fantastiske!

Havde syge børn hjemme og de skulle forkæles med lækre boller.

De forsvandt alle på samme dag og blev nydt med kold smør. De smagte virkelig skønt!

Opskrift:

1 l. lunken vand

50 g. gær

30 g. loppefrøskaller

1 spsk. honning

1 æg - lad det hele stå i 5 min.

1 tsk salt

100 g. kartoffelmel

100 g. majsmel

160 g. rismel

100 g. mørk god chokolade

Lad det hele hæve mindst 1 time. Læg en plastik/fryse pose over din dej og lad den stå og arbrbejde.

Jeg elsker jo min jumbomuffin form og lavede derfor mine boller deri. De bliver lidt store men det er jo bare dejligt!Cool

Der blev 6 jumbo-boller og 4 almindelige.

De skal bages ved 200 grader i ca. 40 min.

MUMS!