25-08-2016

Glutenfri konfektstang - uden sukker, kun med sunde sager !

Virkelig lækker konfektstang - ligesom dem man køber, bare bedre.Smiler stort

Hvis man følger med på min blog, så ved i også, at jeg er i gang med at smide mange at de kilo som er kommet på sidebenene i forbindelse med min sygdom, og det går faktisk ret godt!Cool

Men nogle gange oplever jeg, at jeg gerne vil have en myslibar til min kop kaffe og så havde jeg tænkt på denne lækre sag - den skulle afprøves, og jo den blev mega lækker!

Den er grov i strukturen, men smager så fantastisk!

Opskrift:

15 dadler

150 g hasselnødder - kør det godt på din røremaskine

2 spsk. græskarkerner

2 spsk. solsikkekerner

1 spsk. chiafrø

4 spsk. glf. havregryn

1 tsk. vaniljepuvler

Det hele skal have lov til at blive godt kørt på din maskine så du får en fast masse.

Jeg formede dem lidt aflange, men du kan jo bare gøre hvad du lige har lyst til.

Smelt mørk GOD chokolade over vandbad og dyb dine konfekt stænger ned i chokoladen.

Drys med lidt pynt på toppen.

Lad chokoladen afkøle og nyd EN, hvis du kan nøjes. Cool

MUMS!