23-08-2016

Glutenfrie knækbrød der virkelig smager!

Fik sådan lyst til knækbrød!

Knækbrød som smager og slet ikke behøver hverken ost, pålæg eller andet fyld.

De her smager virkelig godt, de er sprøde og holde sig fint i en kagedåse i nogle dage - hvis du har dem så længe...:)

Opskrift:

1 dl. havregryn

1 dl. chiafrø

1 dl. hørfrø

1 dl. græskarkerner

1 dl. sesamfrø

2 dl. vand

1 dl. olie - jeg brugte rapsolie

1 dl. kartoffelmel

1 dl. majsmel

0,5 dl. boghvedemel

1 tsk. salt

Rør det hele godt sammen og del din dej i 2 klumper.

Tag 2 stykker bagepapir og rul din dej ud mellem dit papir.

Derefter skærer du dine knækbrød op i passende stykker.

Bag dem med det samme ved 180 grader i ca 25 min.