06-08-2016

Søde glutenfrie mini-mysli-boller forklædt som muffin. God til madpakken

Det er så hyggeligt når man kan få små hapsere - og tit har vi ikke behov for meget mere til lige at få stillet lysten til lidt lækkert brød.

Har lavet denne opskrift, hvor massen primært består af æg, så snup en "muffin" og ha´ god samvittighed!Cool

Opskrift:

7 æg piskes rigtig godt sammen i ca. 3 min.

Tilsæt 3 store spsk. skyr

20 g. loppefrøskaller - lad det stå i ca. 5 min.

2 spsk. god honning

3 tsk. bagepuvler

100 g. mysli

100 g. kartoffelmel

50 g. kikærtemel

50 g majsmel

1 tsk salt.

Dejen er lind og det skal den være.

Put dejen op i din muffinform - husk at smøre den inden.

Bages ved 200 grader i ca. 17 min. Kig til dem løbende.

Brug dem i madpakken - smager dejligt med både syltetøj og peanutbutter.Cool