03-07-2016

Glutenfri Sommerdessert - tallerken med 3 af mine skønne sommer favoritter

IS - JORDBÆR - KAGE

Ja så er alle da glade, ihvertfald her i huset !Cool

Derfor blev denne sommerdessert lavet i går, da vi skulle spise hjemmelavet sushi hos gode venner, og jeg skulle medbringe søde sager :)

Efter at kunne se tomme kagefade, så smagte kagen vist dejligt!

Opskrift på hvid choko-marcipan-mandel brownie:

6 æg piskes sammen med

500 g. flormelis

1 tsk. salt

2 tsk. bagepuvler

250 g. grofthakkede mandler

200 g. marcipan hakket godt

200 g smeltet smør heri kommer du 100 g. hvid chokolade

100 g. hvid chokolade i grove stykker

250 g. fint rismel

Bages ved 170 grader i 45 min.

Jeg fik faktsik også lavet 9 cookies ud af denne portion - dejen er ret tyk, så det kan godt lade sig gøre...

Tages ud og lad kagen køle - skær ud i små firkanter og lav evt. en lille tallerken som vist på billedet.

Jordbær med god mærk chokolade

Italiensk is (den bedste i Århus...) Jordbær og vanilje.

Jeg lover kun glade smil på læben!{#smileys123.tonqueout}