01-07-2016

Glutenfri karameller som smager af MEGET mere :-))))

Når du først har smagt dem, så vil du bare have flere.

Sådan har det været lige siden jeg begyndte at lave de her skønne karameller. Jeg har prøvet dem af med mange af mine favorit ingredienser, og de bliver lige gode hver gang.

I får basisopskriften her, så kan man selv tilføje det man går og drømmer om...Smiler stort

Opskrift:

En almindelig dåse kondenseret mælk

150 g sukker

100 g. smør

vaniljekornene fra en stang vanilje, eller 3 tsk. vaniljesukker

3 spsk. sirup - her bruger jeg bare den billige

Du blander det hele sammen i en gryde. Koger det op, men det er vigtigt at du hele tiden er omkring din gryde, ellers brænder det på...

Du skal røre ca. hver 2. min i gryden, rør godt!

Når karamelmassen tykner og slipper bunden, skal du fortsætte et lille stykke tid endnu. Men massen må ikke skille, så her røre du hele tiden i din karamelmasse.

Når den virker fast hælder du din masse op i et fad med bagepapir. Stil det ind i køleskabet i ca. 30-60 min.

Tag massen ud og klip først lange strimler, hvorefter du klipper dem ud i små stykker.

Pas på de smager af mere!{#smileys123.tonqueout}