14-06-2016

Glutenfrie Grønne Gude-skønne Græskarkerne boller ;-)

Glutenfri dejlige grønne brud, som smager virkelig dejligt. Brug dem til din madpakke, eller til en ostemad. Ja de kan stort set spises til det hele!Cool

Super nem opskrift, nem dej og giver et super resultat!

Opskrift på 6 store boller - jeg har bagt mine i min gigant muffins form. ( Det holder godt på formen)

7 dl lunken vand

50 g. gær

30 g. loppefrøskaller - lad det stå i 5 min

7 g. salt

100 g græskarkerner

1 æg

2 spsk honning

150 g fuldkornsrismel

80 g majsmel

Rør det hele rigtig godt på din røremaskine. lad det hæve i 1,5 time.

Brug 2 skeer og tag en passende mængde dej op i formen. Pensel med vand eller mælk og drys med græskarkerner.

Bages ved 200 grader i 35 min.