11-06-2016

Jordbær - rabarber grød

Lækker dansk dessert: Rød grød med fløde!

Det går man ikke fejl af. Alle elsker denne dejlige dessert, børn som voksne. Det er hurtigt at lave, og når man har de danske lækre råvarer så er det bare om at komme i gang!

Opskrift:

Jeg havde plukket ret mange rabarber fra haven og derfor var grøden overvejende med disse i. Jeg tilførte 400 g. friske jordbær.

En hel vaniljestang - tag først kornene ud men kog endelig stangen med i grøden.

Tilsæt en god mængde sukker, og smag til undervejs. Man skal altid have mere sukker i end man lige regner med. Rabarber er jo noget sure, så sukker skal der til.

Tilsæt ca. 4 dl. vand og sæt så hele gryden i kog. Hold øje med din grød, smag til undervejs og nyd duften imens du kan glæde dig til at skulle nyde!

Spis grøden enten lidt lun eller helt kold, det smager lige godt!

HUSK FLØDEN!