11-06-2016

Glutenfri rabarbertærte der smager af sommer

Den danske sommer byder på mange skønne lækkerier heriblandt de skønne rabarber.

I min have har jeg en del og den nyder vi alle godt af på mange forskellige måder. Grød, kager, syltetøj og meget andet...

Her er et bud på en hurtig nem super lækker rabarbertærte, som alle kan lave og kun opleve succes!

Opskrift:

2 æg

100 g sukker - piskes godt sammen

70 g smeltet smør

50 g. kokosmel

100 g mandelmel

1 tsk. bagepuvler

kornene fra en hel vaniljestang

300 g. rabarber

4 spsk sukker.

Tag 1/3 af dine rabarber og rør dem i dejen med det samme. Vend resten i de 4 spsk. sukker. Kom dejen op i en aflang tærteform og tilsæt derefter resten af dine rabarber på toppen af dejen. Tryk dem ned i dejen.

Bages ved 170 grader i 35 min.

Jeg pyntede med lidt hvid chokolade og økologiske frysetørret rabarberstykker.