28-05-2016

Glutenfri italienske biscottis

Elsker bare de italienske biscotti. Dem måtte jeg da kunne finde ud af at lave uden gluten, og det lykkedes også rigtig fint! De er ikke helt så knasende, men smager så dejligt!

100 g hasselnødder

40 g mandler-  ristes kort på en varm pande, derefter blendes de til mel

2 æg

2 spsk profiber

80 g rismel

120 g sukker

1,5 tsk. vaniljepuvler

nip salt

en halv tsk. bagepuvler

150 g mørkchokolade hakkes ogsættes

Bland det hele godt sammen og bag massen i en form - se billedet

Bages ved 175 grader i 30 min.

Tag kagen ud og lad den lige køle lidt af, så du kan skære i den.

Når du er klar til at skære, laver du kagerne i den størrelse du ønsker. De skal ca. være 1,5 cm tykke.

Så skal de i ovnen igen og bages videre.

Bag dem ved 125 grader i ca. 25 min.

Når kagerne er kølet af, kan du dyppe dem i chokolade, eller gøre som jeg, lave chokostreger over kagerne.

Du får ca. 20-25 stk af denne potion.