28-05-2016

Glutenfri mysli/konfekt-bar uden tilsat sukker

Virkelige lækre glutenfri mysli/konfekt bar. De smager kun af mere, og det er jo lidt farligt...Cool

Men et super lille opkvikkende tilskud til madpakken, mennelmåltidet eller bare når du er sulten for sjov!

De er bagt helt uden tilsat sukker!

De er super nemme og hurtige at lave!

Opskrift:

15 figner

100 g tørret mango

50 g mandler

50 g hasselnødder

50 g peanuts

50 g. græskarkerner 

50 g. god mørk chokolade - alle nødderne og chokoladen hakkes groft

2 spsk. chia-kerner (dette kan nemt undlades)

3 æg

Det hele røres sammen på din røremaskine til en jævn masse.

Derefter kommer du det op i et ildfasfad, så det har tykkelsen på ca. 2 cm.

Bages ved 175 grader i 35 min.

Når den kommer ud pynter du den med mørk chokolade, hvis du ønsker det - den kan nemt nydes uden chokoladen.

Når den er næsten afkølet, skærer du den ud i passende stykker.