04-05-2016

GLF. koldhævet sødmælks-franskbrød

Der er flere af jer, som har efterspurgt opskrifter på koldhævede brød, og her er et meget traditionelt et af slagsen.Cool

Hvis man ikke er et A-menneske, skal man måske bage det i weekenden, for det skal bages i lidt tid, men smager rigtig dejligt. Denne opskrift er ikke helt, som jeg plejer, da jeg var sluppet op af mine mange meltyper, derfor er der tilført en del finex i, men det gør det jo bare nemmere for mange af jer, som bager med denne meltype.Smiler stort

Opskrift:

0.5 L. lunken sødmælk

50 g. kokosfibermel

20 g. gær

2 tsk. honning

2 tsk. fuldkornsrisflager

100. g majsmel

ca. 550-600g finex mel, jeg brugte den brune.

Rør dejen godt på røremaskine og put dejen direkte i formene og derefter på køl.

Hvis du ønsker drys på, så anvend det du ønsker. Jeg har her brugt sesam og blå birkes.

2 stk. brød

Bages ved 200 grader i ca. 50 min.