13-04-2016

GLF. pitabrød

Elsker bare pita til aftensmad, så derfor kommer der jo også en glutenfri version af dem!Cool

Synes faktisk de er ret nemme at lave og når først dejen har hævet det den skal, ja så er der ikke langt fra ubagt pita, til pita med lækkert fyld!

Opskrift:

5 dl. lunken vand

25 g. gær

1 tsk. honning

1 tsk eddike

20 g. loppefrøskaller

40 g. majsmel

80 g. boghvedemel

200 g. fuldkonsrismel

Det hele røres godt sammen i ca 5 min på din røremaskine. Derfter skal det hæve i ca. 1,5 time.

Læg dejen ud på bordet og skær det forsigtigt op i 8 stykker. Drys lidt mel ud og rul dem forsigtigt ud til ca. 1 cm tykkelse. Derefter skal de bages med det samme.

Hæve i 1,5 time, bages ved 225 grader i ca. 15 min.