10-04-2016

Glutenfri tunesiske kaffebrød

Her i huset elsker manden tunesiske kaffebrød, så de skulle da lige bages i dag i en glutenfri version. Dejen kan være lidt svær at arbejde med, men man skal følge, som vist på billederne, også går det faktisk fint.

Opskrift:

150 g. smør

90 g. rørsukker

2 æg

15 g. loppefrøskaller

15 g. bagepuvler

15 g. vaniljesukker

60 g. majsmel

200 g fuldkonsrismel

Sæt det hele på køl i ca. 30 min.

Lav fyldet imens dejen står på køl.

Opskrift fyld:

75 g. smør

75 g. sukker

80 g. marcipan

20 g. kakao

Det hele røres sammen til en masse.

Rul din dej ud i en aflang firkant. Skær firkanter ud  - en bund og et låg. Læg en god klat fyld på hver bund, og derefter toppen over. Tryk dem, top og bund, sammen, jeg nærmest ruller dem i mine hænder så de får den velkendte facon.

De skal pensles med æg og drysses med perlesukker.

Bages i ca. 20 min ved 180 grader.