09-04-2016

Kanelstang - bedste EVER!

GLF. Kanelstang - bedste EVER!

Når man kan få bedsteforældrene til at smovse og nyde de glutenfrie lækkerier, så er det ikke helt galt. De vil jo ellers gerne have det, som de altid har fået det, så det her er med garanti en kæmpe succes.

Når man kan få bedsteforældrene til at smovse og nyde de glutenfrie lækkerier, så er det ikke helt galt. De vil jo ellers gerne have det, som de altid har fået det, så det her er med garanti en kæmpe succes.

Her i huset har vi også William, som har sin ynglingskage, nemlig kanelstang - håber han bliver glad for at sætte tænderne i et stykke skøn og meget velsmagende kanelstang efter fodboldtræning i regnvejr!

Det er en meget nem opskrift, og dejen er super nem at arbejde med.

Opskrift: Du får to kanelstænger

2,5 dl mælk lunes

100 g rigtig smør smeltes i mælken

50 g. gær

25 g. loppefrøskaller

2 spsk rørsukker

2 æg

1 tsk. vaniljesukker

1 tsk kanel

1 tsk. salt

100 g majsmel

150 g fuldkornsrismel

Remonce:

200 g marcipan

200 g. smør

100 g. rørsukker

100 g. brun farin

2 spsk. kanel

Dejen er fedtet, men du skal lade den hæve i 1 time også er den perfekt. Derefter dele du dejen i 2 stykker. Ruller den ud på det stykke bagepapir, som den skal bages på. Når din dej er rullet fint ud lægger du din remonce på. Fold den ene halvdel ind over den anden så du tilsidst har en lang stang med 3 lag. Luk enderne godt, jeg slutter af med at gøre den fin og rulle den lidt med en kagerulle.

Pensel med æg og drys med hakkede mandler.

Bages ved 200 grader i ca. 18-20 min.

Når den kommer ud putter du din glasur på med det samme.

Den er super god af fryse!