09-04-2016

Glutenfri kringle med crem og remonce

Jeg ved godt at der kommer lige lovligt mange forskellige kringleopskrifter, men her i familien er der forskellige behov.Cool

Denne variation er et ønske fra William, han mener at der skal crem i en rigtig kringle, så er de bedst. Jeg var selv noget i tvivl om det ikke blev for meget, men efter at en del smagte på den, så lød det bestemt ikke til at det var for meget...!

Opskrift:

Opskrift:

40 gr. Gær
25 gr. Loppefrøskaller
2,5 dl. Mælk
150 gr. Smeltet smør 
2 øko æg
2 spk. Rørsukker
2 tsk. Vanillesukker 
1 tsk. Stødt kanel
1 tsk. Salt
100 gr. Majsstivelse
150 gr. fuldkornsrismel

Lad dejen hvile i 1,5 time

Derefter ntager du dejen ud af skålen uden at presse luften ud af den. Del dejen i to stykker. Rul ud på bagepapiret og smør det halve af remoncen på. Tilsidst toppes der med crem. Du lukker enderne ind over hinanden og til sidst bunden. Vær forsigtig i denne proces, så din dej ikke går i stykker.

Remonce:

100 g. Marcipan

100 g. Rørsukker

100 g. Smør

Crem:

2,5 dl. Mælk

2 æg

2 tsk. Vaniljesukker

2 spsk. Rørsukker

Bages i ca 20 min ved 200 grader