08-04-2016

GLF. Myslibar - fredags-slik til moster

Min søster tåler ikke solsikkekerner, og det har jeg jo ikke været sød, at bage uden i lang tid. Derfor lovede jeg hende, at hun selvfølgelig også skulle have noget godt fra det glutenfrie bageri.

Det er blevet til disse hyggelige "fredags-myslibar". De er lækre, og  med et meget tyndt lag chokolade på toppen, gør de sig ud for hendes fredags-slik. Jeg er sikker på hun bliver glad!

Bagt med kærlighed!

Opskrift:

1,5 dl. god honning

1 dl peanutbutter

0,5 dl vand - det hele smeltes i en gryde

Tilsæt så følgende når massen er smeltet:

100 g. groft hakkede mandler

50 g kokos

100 g GLF. havregryn

50 g hørfrø

100 g rosiner.

Vend det hele godt sammen og put det i en firkantede form, hvor der er bagepapir i.

Bages i 20 min ved 180 grader.

Hvis du vil have lidt shokolade på, så kom det på med det samme de kommer ud af ovnen. Lad dem køle af, og skær dem når de er kolde.

Rigtig god glutenfri fredag!