06-04-2016

GLF. Rabarber-muffins

Foråret kommer med luftige muffinsCool

Disse muffins er både lækre, luftige og lige til at spise alt for mange af.Cool

Jeg ved godt at det ikke er sæson for rabarber, men fryseren havde gemt på en pose af de lækreste klargjorte rabarber, lige til at bage med!

Mandens kommentar: "De er røv lækre, smager som sommer".

500 g. rabarber ligges i en skål

3 dl. sukker drysses over

1 stor spiseske vaniljepuvler trækker med sukker og rabarber.

3 æg piskes på din røremaskine

300 g sukker piskes sammen med æggene til en skummende masse

150 g. smeltet smør

120 g. kartoffelmel

80 g. havregryn

200 g. fuldkornsrismel

en spiseske bagepuvler

 Vaniljekornene fra en vaniljestang

De små muffins bages ved 180 grader i 30 min. Den store tærteformskage bages i 50 min.

Pynt med hvid chokolade når de er kolde.