06-04-2016

GLF. Frøsnappere som vi kender dem!

Frøsnappere, som vi kender dem, lækre, bløde med smag af dejlig hvidløgsost (mange bruger pikant ost - du kan også nemt bruge en lækker remonce af marcipan, sukker og smør). Denne dej kan også nemt bruges, hvis du gerne vil lave te-birkes med remonce.

Frøsnakkere er ikke så nemme at lave glutenfrie, men de er besværet værd - så kom i gang og prøv om det ikke også kan lykkes for dig!

 

Ungerne vil blive glad for sådan en lækker "snapper" i madpakken.

Opskrift:

2,5 dl mælk

130 g smør, mælk og smør smeltes sammen i en gryde

50 g. gær

25 g. pofiber, lad det stå 5 min og gelere

1 æg

2 spsk. sukker

1 tsk. salt

100 g majsmel

100 g rismel

80 g boghvedemel.

Lad dejen hæve i 1 time

Derefter rulles dejen ud og du tilsætter 100 g. koldt smør på den ene halve side af dejfladen.

Du pakker den sammen, hvor den ene 3.del går ind over den anden. Se billederne.

Du gør dette 3 gange. Den sidste gang smøre du osten ud på dejfladen inden du folder dn igen.

Nu har du den færdige masse. Rul dejen forsigtigt ud, se billedet, og penles hele fladen med æg. Dris med birkes og sesam.

Når du skal lave et lille tvist, skal du være forsigtig, da dejen let går fra hinanden. Her er det vigtigt at du bager med kærlighed.Cool

Bages ved 175 grader

25 min - eller til de er flotte gyldne.

Jeg synes de er bedst når de er afkølet, så smager man osten og den lækre kage/brød bedst.