06-04-2016

GLF. Rugbrødslagkage

Den er lækker, luftig og drømmen af en lagkage - her er der ikke nogen der siger: " Er den glutenfri?" - her guffes der bare!

Den kræver faktisk ikke så meget, det er en af dem, alle kan være med på, og opskriften er simpel og nem. Så igang med lagkagen og glæde store og små!

Kommentar fra moster: "Den er fandme god, uhmmm", godt der også var nok, til at glæde hele hendes familie.

Opskrift: 2 stk. bunde

4 æggeblommer

250 sukker, det røres rigtig godt sammen, så det er helt hvidt

125 g. glutenfri rugbrødsraps

1 spsk. kokosfibermel

1. spsk. boghvedemel

50 g. hakkede mandler

4 piskede æggehvider - de vendes i massen tilsidst.

Bages af 2 omgange, altså der er til 2 bunde i denne potion. Bag en af gangen på nederste rille.

Bages ved 175 grader

Tid 20 min pr.bund

En god ide er at komme lidt olie på bunden af bagepapiret, da de er slemme, til at hænge fast i papiret.

Jeg har her pyntet med hindbærskum. Et lag imellem de to bunde, drysset med lidt flormelis på toppen samt hvid chokolade. Friske hindbær er også dejligt både for smagen og for øjet.

Rigtig god fornøjelse og TAK for de 500 likes her de sidste 5 dage!