06-04-2016

Lækre myslibar

Glutenfri myslibar ala godbid...

Ja, myslibar kommer i super sunde indpakninger også er der dem, hvor man pakker nødder, kerner og havregrynet ind i lækker smør og sukker. Det her er en af dem med den lidt "fede" indpakning. De er virkelig gode og smager af mere...

Det gode ved dem er, at de tager meget kort tid at fremstille, og de er stadig sundere end dem du køber!

250 g smør

250 rørsukker, smeltes sammen i en gryde

200 g. nødder og kerner - du mixer dem som du gerne vil have det

8-9 dl glutenfri havregryn

ca. 5 spsk. sirup

Lad det hele smelte godt sammen under varmen og når det har en jævn struktur hælder du det over i et fad.

Bages i ca. 35-40 min ved 200 grader

De kan spises som de er, men i dag fik mine lige et lag chokolade.Cool

Skær dem ud når de ikke er for varme længere, og pak dem så lidt væk, for de forsvinder hurtigt, hvis de står fremme!