06-04-2016

GLF. Jordbærkage i verdensklasse!

Fantastisk lækker jordbærkage, som er nem at lave, også på forhånd, hvis man skal have gæster!

Her i huset bringer den glæde og man ved, at når den er bagt, er der sjældent en rest til dagen efter - et godt tegn!Cool

Opskrift: Bund

3 store æg

200 g rørsukker/sukker (piskes helt hvidt og stift med æggene)

200 g mandler hakkes helt til mel (man kan også bare bruge mandelmel)

Husk bagepapir, så slipper den nemmere formen, måske det er nok i bunden...

Hvis man laver en stor springform, skal den bages ved 170 grader i ca 40 min.

Hvis man laver mindre forme, som jeg har gjort i dag, skal du give dem lidt mindre tid.

 

Fyld opskrift:

0,5 l fløde piskes så du får en fin skum, gerne lidt fast

2 spk. flormelis

2 spk. vaniljesukker

3 spk. græsk yoghurt 10%

Rør massen jævn i hånden, da skummet ikke må blive til smør.

Jeg pynter som jeg lyster, nogle gange med sprøjtepose, andre gange går det hurtigere.

På billederne har jeg jordbær, frysetørret jordbær og reven hvid chokolade.

Rigtig god justglutenfri bagefornøjelse!