06-04-2016

GLF. Hurtige morgeboller

Duften af bacon, æg og frisk bagt brød kan få selv den doveste teenager til at komme glad ud af sengen.

Opskrift på hurtige morgenboller:

4 dl. lunken vand

40 g. gær

en stor spk. honning

3 spk. pofiber - de 4 elementer røres sammen på røremaskinen

1 spk. kokosfiber

70 g. kartoffelmel

80 g. majsmel

120 g. fuldkornsrismel

50 g. solsikkekerner

Det hele røres godt sammen

Lidt olie ud på bordet samt lidt mel også skal du igang med at forme

Tag håndfladen ned i olien så den er lidt fugtig. Form bollen forsigtigt, mere blødt end du ville gøre med en alm. hvede bolle. Jeg dypper dem i melet bagefter.

Drys med solsikkekerner

Når man ikke har så meget tid til en hæveproces, så er er det en god ide at sætte sin bageplade oven på en gryde med varmt vand. Tænd for gryden og lad den varme damp hjælpe dit brød.

Bag ved 220 grader i 30 min.