06-04-2016

GLF. Mysli

Jeg elsker en god start på dagen, og for mig betyder det, at jeg får noget godt og nærende til morgenmad, jeg kan slet ikke fungere uden min morgenmad...Cool

Jeg synes, at det glutenfrie mysli jeg går og køber er både dyrt, tiltider lidt kedeligt, mangler lige det sidste pift, som gør, at min morgenmad lige bliver det bedre. Så må man jo igang selv!

Jeg har derfor lavet denne knasende, sprøde "genbrugsmysli"(hader at smide mad ud, så jeg har bare brugt mit gamle rugbrød, som var blevet ret kedeligt).

Det er billigt, hurtigt og smager super godt!

Opskrift:

250 g. tørt GLF. rugbrød - smuldres fint eller hakkes på blender

100 g mandler - hakkes groft

4 spsk brun farin

6 spsk kokosflager

50 g. græskarkerner (smid de kerne i du elsker)

50 g. solsikkekerner (smid de kerner i du elsker)

Det hele blandes godt og fordeles ud på en bradepande.

60 min ved ca. 140 grader

Lad det afkøle helt inden du hælder det i en lufttæt box.